ToC: Amsab Newsletter

Table of Contents, nr 2, March 2017 (in Dutch)

Amsab Nieuwsbrief
12e jaargang, nr. 2, maart 2017

Coöperaties, c’est quoi ça?
Amsab-ISG nodigt u, samen met vele andere organisaties zoals 11.11.11 en Oxfam, van harte uit op de interactieve belevingstocht over de coöperatie op 19 maart 2017, in en rond Kunstencentrum Vooruit in Gent.

Nacht van de Geschiedenis 2017
Amsab-ISG, het Liberaal Archief en de Vlaamse Geschiedkundige Kring nodigen u graag uit op de Nacht van de Geschiedenis op dinsdag 21 maart 2017. Liselotte Sels spreekt over 'Emirdag – Gent: Drie generaties Turkse muzikanten in de Arteveldestad'.

Welkom in Gent!
Amsab-ISG en het HTS Sint-Antonius werkten een uniek project uit voor jonge nieuwkomers, Welkom in Gent!. Op 24 maart 2017 vindt de officiële opening plaats op het Zuid.

International Women's Strike
Op 8 maart, internationale vrouwendag, organiseerden vrouwen in alle uithoeken van de wereld een grote internationale vrouwenstaking.

Colloquium over Hendrik De Man
De Vereniging voor de Studie van het werk van Hendrik De Man organiseert op 30 maart 2017 het colloquium ‘Een historische blik op het ethisch socialisme’.

 

Belgisch Netwerk voor Migratie Historici
Op 23 september 2017 organiseert het nieuwe Belgisch Netwerk voor Migratie Historici een open dag voor historici, archieven, en socio-culturele instellingen die werken rond migratiegeschiedenis in, uit en naar België.

http://www.amsab.be 

Posted